//Forever Imperfect
saya comel ?

Wednesday, October 26, 2011 @ 11:52 PM | 0 Comment [s]

okay , itu ayat tanya okay bukan ayat fakta :) faham kan ? bagus . 10 markah untuk anda *ding-ding* and say hi to pengawas pembimbing rakan sebaya :) kau pembimbing rakan sebaya lynn ? kau pun tak terbimbing . hihi :) okay enough . btw tudung sekolah saya sangat cool kan ? yahh i know . eh kelas aku warna hijau . kau ada ?
yay , saya sokong malaysia . go go malaysia :) say hi to pimple . pimple saya sangat tak cool . saja jee nak glamour jugak . duduk dekat situ . hm . okay dah-dah . mukadimah dan pedahuluan yang sangat panjang tapi tak bermutu -.- takda maknanya aku nak buat mukadimah yang bermutu brkualiti :) okay apa saya cakap ?
25 ANNOYING PEOPLE -.- yess saya nak cakap pasal niy . yes memandang kan sekarang niy aku ramai kenal orang-orang yang annoying niy , sampai boleh buat entry dalam blog lagi . hm ? nampaknya orang-orang itu memang tersangat-sangat annoying . okay let's begin :)


1.time tengah jalan-jalan , and terjumpa dengan dia , dia dah nampak aku . tapi buat-buat tak nampak . saje jee nak suruh aku pegi tegur dulu kan ? memang tak laa aku nak tegur -.-


2.pinjam barang orang tapi buat macam barang tu kau punya . weh aku beli benda tu guna duit weh bukan guna daun -.- and aku bukan anak tokey !


3.hipokrit . depan orang bukan main lagi pijak semut tak mati . cakap tak nak couple semua niy . tapi kat belakang 'sayang' 'abang' apa kes ?


4.suka menyusahkan orang lain just untuk kepentingan kau jee . faham ? sellfish betul -.-


5.main cakap jee , tak pernah nak terfikir orang akan terasa dengan kau -.-
6.time dengan aku , kau kutuk pasal dia tu . time dengan dia tu , kau kutuk pasal aku -.-


7.bila nak guna barang aku , terus buat baik dengan aku . tapi bila tak nak guna barang aku . haram kau nak cakap dengan aku kan ?


8.cakap dengan orang lain asyik nak tengking-tengking jee . macam orang lain niy pekak pulak kan


9.sehari tak cakap pasal rumah kau , family kau , benda baik yang kau dah buat memang tak sah kan ?


10.time keluar nak jalan dengan orang yang lawa-lawa jee , orang yang hodoh and pendek niy kau pandang sebelah mata jee kan ?
11.kau tak tahu apa-apa . tapi buat-buat tahu macam kau dapat A++ jee kan ?


12.kau cakap kau tak suka benda tu , tak suka benda niy . tapi kat belakang aku kau buat jee kan benda tu -.-


13.kau kemas rumah pun nak kecoh satu dunia , macam laa aku niy tak pernah kemas rumah -.-


14.kalau ada laki depan kau , tiba-tiba jee kau jadi gadis paling lemah lembut dalam dunia . tiba-tiba jee cakap sopan santun tak tengking-tengking -.-


15.sehari tak menggedik dengan laki memang tak sah . desperate gila kau niy . hm 
16.buat kerja hangat-hangat tahi ayam -.- konon ahh kau cakap kau nak buat semua benda tu kan ? tapi mana . tak ada pun kan ? -.-


17.kau cakap dia niy call kau , dia tu mesej kau , dia niy tegur kau , dia tu senyum kat kau -.- kau lisa surihani ke weh ? sampai macam tu sekali orang buat kat kau -.-


18.kalau orang tersalah pegang or rosakkan barang kau , terus melenting macam singa . tapi kalau kau rosakkan barang orang lain ? hm orang tak kisah pun


19.kesalahan orang kau nampak sangat . kesalahan kau ?


20.suka kau yee tunjuk yang kau tu banyak duit . suka yee ?
21. kau tengok gambar orang lain , then kau kutuk-kutuk . what thaa ? macam laa kau punya gambar cantik sangat . i mean , kau nak edit gambar pun tak pandai weh -.- APTB


22.kau susah nak mengaku orang yang tak HOT tu kawan kau . kenapa weh ? hina sangat ke dia ?


23.depan cikgu bukan main lagi baik . hmm hipokrit betul kau niy -.-


24.bangga laa dapat makan , tidur , bercuti kat tempat-tempat mahal tu ? kecoh


25.berlagak suci . padahal jantan keliling pinggang . i repeat JANTAN KELILING PINGGANG
okayy dah habis dah meluahkan perasaan . kikiki . ouh btw , apa yang aku cakap niy tak ada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang dah mati :) so , jangan nak sibuk-sibuk terasa . okay BYE . ASSALAMUALAIKUM :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!