//Forever Imperfect
saya rindu setiawangsa

Tuesday, October 18, 2011 @ 2:22 AM | 0 Comment [s]

Setiawangsa , awak tahu tak yang saya rindu awak sangat-sangat ? okay sebenarnya tak pun . to be honestly , aku lagi rindu kakak-kakak aku daripada awak , setiawangsa . ouh mann nak pegi sana , nak pegi sana . i mean setiawangsa . haih kenapa laa kau jauh sangat dari rumah aku weh setiawangsa , kalau tak tiap-tiap hari aku boleh pegi sana then lepak with my sis . ouh alangkah indahnya dunia . alangkahh indah nya dunia , bila kita semua , melangkah ke depan . WHAT THE ? kenapa dengan aku niy ? ahh aku rindu setiawangsa , aku rindu kakak aku . aku rindu . dah-dah laa tuh weh -.- menyampah pulak aku dengan kau niy
rindu nak pegi sini . hari tu aku pegi sini then tengok rumah kaca AF tu . tak ada laa besar sangat , dalam tv kemain besarnya . tapi bila tengok kat luar ? hmm . dengan kelas aku lagi besar kelas aku . can't imagine macam mana laa diorang practice menari tu . like seriously , rumah tu kecil gilaa
and and aku paling suka naik LRT . haha jakun . eh bukan laa . aku suka naik benda niy sebab   dalam tu LRT kan ada tingkap , then aku suka tengok tingkap tu . lepastu bajet cun sorang-sorang . korang tak pernah buat eh ? tsk tsk . try laa buat . it is fun babeyh *eeuuww rempitz
and of course aku rindu nak jalan kat tepi-tepi jalan niy . pegi giant and mcd . tapi tak rindu sangat kat sini , sebab aku tak suka sangat jalan kat sini . penat laa . turun tangga , naik tangga . tapi tak kurus-kurus pun


so , the conclusion is *hek elehh* aku rindu setiawangsa and my sisters . aku nak pegi sana weh . cepat laa habis final exam . aku dah cuak niy . aku nak pegi setiawangsa weh . ouh btw , pray for my final exam yaa . thank you and assalamualaikum :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!