//Forever Imperfect
:)

Thursday, November 3, 2011 @ 1:00 PM | 0 Comment [s]

niy first time aku manin tag-tag niy . sebelum niy aku tak pernah pun main benda-benda niy . yee la dah nama pun first time kan . 


antara kereta dan motor , yang mana kamu lagi minat ?
of course la kereta kan :) saya suka lamboghini *macam niy ke eja dia* hmm kena cari suami kaya niy 


apakah negara yang bakal dituju apabila honeymoon
ohh my god , SPM pun tak lepas lagi . nak pegi honeymoon kat bulan . dah nama pun honeymoon kan ?


kamu prefer belajar di luar negara or di malaysia sahaja ?
of course laa luar negara . tapi saya pemalas . hm


nak boyfriend yang macam mana ?
seorang lelaki tulen . bukan pengkid . kalau boleh biar laa sejuk mata memandang . kuikuikui . and kalau boleh biar laa caring and kalau boleh biar laa romantik sikit and and and . banyak sangat laa :)


apa yang akan dibuat apabila boring ?
pegi depan cermin and buat pose-pose menarik . cool kan ?


nama penuh ?
Salha Shazlin Binti Mat Salleh . i anak mat saleh youuuu :) kikiki


family atau kawan ?
family first :)


idola kamu ?
Kimora Lee Simmons :) ohmaii nak jadi macam dia . hm


kawan kamu panggil kamu ?
beyonce . dia cakap body saya macam beyonce :) kikiki ya rabbi tak habis-habis


benda paling ditakuti
benda ? hm . tak ada . maybe . kalau haiwan , banyak laa -.-


bestfriend ?
Ummi Ajlaa , Nik Qurratuaini , Siti Aishah Hanani , Wan Rasyidah :)





Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!