//Forever Imperfect
Monte Carlo

Wednesday, December 14, 2011 @ 10:20 AM | 0 Comment [s]

wohooo . saya tengok movie lagi hari ni . ahak *gelak gedik* as usual la kan . movie yang aku tengok ni bukan movie-movie baru . movie-movie ni ada dalam kakak aku punya laptop . and aku tengok cerita MONTE CARLO . cerita dia best ok ! and heroin dia selena gomez ok ! my favourite ok ! siapa tak kenal selena gomez sila telan sepender sekarang . haha :) 
ok cerita dia pasal Grace (Selena Gomez) , Meg (Leighton Meester) , emma (katie cassidy) ni pegi bercuti ke paris . Grace dengan Meg ni adik beradik . Emma tu bestfriend Grace . BFF macam tu . time tengah . mula-mula diorang pegi kat tempat mana entah . si Emma ni gatal sikit . pantang nampak lelaki . Emma ni ada boyfriend , Owen namanya . tapi before diorang nak pegi paris tu . Emma gaduh dengan boyfrien dia . eh faham tak ni ? haha . ok sambung , Meg ni macam sopan sikit . dia tak suka buat benda-benda jahat macam tu . time diorang tengah naik tangga Meg ni terjatuh atas seorang budak lelaki ni . so , lepastu diorang pegi kat eiffel tower *macam ni eh ejaan dia* haha aku tak tahu . ok time diorang kat eiffel tower tu . Meg nampak budak lelaki tadi . and diorang hi you , hi back bla bla . that guy namanya Riley .
diorang macam fall in love laa macam tu . Meg yang sopan ni dah jadi kurang sopan sebab kena pengaruh Riley ni . haha LOL tapi Riley ni baik . eh , aku pegi cerita pasal pelakon extra dulu . haha :) ok sambung-sambung . time diorang kat eiffel tower tu diorang tertinggal bas . and masa tu dah la hujan kan . Diorang pun pegi la tumpang kat tandas hotel 5 bintang kejap sebab time tu Grace dah menangis kena tinggal . haha . tapi time sampai kat hotel tu semua orang macam nak ambil gambar dengan Grace . and reporter-reporter , pekerja hotel panggil dia Cordelia . hm ? rupa-rupanya si Cordelia ni , macam orang kaya yang suka bersosial laa . muka dia sama macam Grace . so orang ingat kan Grace ni Cordelia 
ni laa Cordelia tu  dia kaya . sosial . berlagak :)
ni Grace . si Emma suruh Grace menyamar jadi Cordelia . mula-mula semua macam tak nak and takut tapi last-last diorang menyamar jugak . ok time menyamar ni , si Grace ni dah jatuh cinta dengan Theo *wah ayat kemain lagi* haha . 


so . this is Theo . omgeeee handsomenyeeee dia . ahhh pengsan 40 hari 40 malam . ahak *gelak gedik* Theo , will you marry me ? ngehehe :D so cerita dia macam ni macam tu . bla bla bla bla . last-last orang dapat tahu yang Grace ni menyamar . mula-mula Theo ni bengang jugak laa tapi last-last diaorang jumpa dekat Romania . and diorang berbaik semula . cehwahh . Emma pun dah ok dengan Owen and diorang tinggal kat Texas . Meg dengan Riley pulak pegi melancong . aww so sweet . haha kejadah kau sweet -.- so itu laa ceritanya . best tak aku cerita haha . confirm bengang gila kan baca ni kan ? haha . so bai bai . assalamualaikum :)



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!