//Forever Imperfect
movie movie movie

Thursday, December 1, 2011 @ 7:40 AM | 0 Comment [s]

okay sekarang kerja saya hari-hari . tidur , makan , online , movie . lynn awak tak sedar kah yang awak nak spm tahun depan ? sepatutnyaa awak dah start tuisyen-tuisyen semua ni . awak tak sedar kah ? alaa saya baru je khatam mathemathis form 4 petang tadi . kejap laa . saya nak rehat kan fikiran saya . ecehh gedik sebenarnya . saya merehatkan minda saya bersungguh-sungguh tahu . buktinya , saya tengok movie kat laptop kakak saya . dia punya movie , banyak gilaaaaaa . lebih kot 80 movie . hm so tadi , ni haa movie movie yang i tengok . tapi movie-movie dah lama bukannya movie movie baru . ok got it ? yeah
 hm . caroline ? tak habis lagi tengok . ontheway nak habis . sikit jee lagi
 movie niy best . nampak yang baju hitam tu ? mula-mula dia nak mempergunakan budak tiga orang tu , tapi last-last dia jadi sayang kat budak tuh . dia ambil budak tu kat rumah anak-anak yatim
 movie ni pun best , aku tengok yang first and yang ni . yang first best , yang ni lagi best . dia punya abang memang annoying nak mati tahuuu
 movie niy bagi aku biasa-biasa je kot . erk ?
 hannah montana ? of course laa best . eii dah 16 tahun pun minat hannah montana lagi . malu laaa sikit
 movie ni memang sedih gilaaaa . dakota fanning kecik lagi masa ni . tsk tsk :'(
 ouh yeah . movie ni best . nampak mean girl tiga orang kat belakang tu . yang tengah-tengah tu , nampak ? aku suka tengok dia , dia lawaaaa . dia yang berlakon dalam mamma mia tu kan ?
 haha . tk pernah aku tengok the rock kelakar . btw , anak dia dalam movie niy memang comel gilaaa
 hm ni antara cerita favourite aku niy , cerita dia memang lawak gilaa . awesome :D
 ok ni first time aku tengok cerita cartoon sedih , part tengah-tengah ada lucu sikit 
 movie ni famous kan ? cerita dia memang gorgeous
 ok , siapa tak tahu movie ni sila telan sepender sekarang . hm :)
ok ni movie yang paaaaaling aku minat . cerita dia best gilaaa weh . siapa yang tak tengok memang rugi besar laa . cerita dia kelakar ada , romantik ada . cerita dia awesomeeeeeee


so , that's for now . bye bye . assalamualaikum :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!