//Forever Imperfect
pagi saya syok !

Sunday, December 4, 2011 @ 6:27 PM | 0 Comment [s]

hm . ehek ehek . ahak ahak . yee pagi ni saya agak gedik sikit . kehkehkeh . ahak ahak . meowww :) ngaumm . ok dah . hari ni saya bangun pagi , 7.45 you all :) and guess what ? i bangun pagi-pagi tadi , i check i punya handpone . and i got a text from him . oh myyyyyy , nak melting boleh ? haha . gedik weh gedik . ahh what a wonderful day :) well siapa tahu novel "lafazkan kalimah cintamu" ahaha kau baca novel lyn ? ok novel ni special kot , haha  sebab tu i nak baca . he told me to read this . haha gedik gila weh aku hari ni . okay dah dah .setop setop :)


wohoooo , nampak tu ? nampak tu ? yeee imran ajmain send follow request dekat i . haha kecoh laa kau lyn . imran ajmain jee pun , bukannya selena gomez :) well , tapi nak buat macam mana . saya teruja sangattttttt . haha . and fyi , ni account dia yang real okay . bukan fake-fake . ohmy pengsan 7 hari 7 malam :D baru imran ajmain kan ? kalau orang greyson chance , memang buat kenduri kesyukuran nampaknya . haha :) ok ni cakap ni jee pun . so bye . assalamualaikum :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!