//Forever Imperfect
saya bertudung :)

Friday, December 2, 2011 @ 7:38 AM | 0 Comment [s]




sila jangan gelak :P yee saya cuba pakai tudung . ok ramai yang tanya saya , saya free hair tapi kenapa saya suka kumpul and beli shawl banyak-banyak . hm meybe untuk persediaan nak pakai tudung nanti . hee kadang-kadang saya guna shawl-shawl tu semua time nak pegi sekolah . ok boleh bayang tak ? pegi sekolah pakai shawl ? haha . so whuttt ? suka hati cekk la . ngehehe
 so , tadaaa . muka overdose bukan main . hm btw saya lagi suka tengok muka saya tak make up macam ni . tapi masalahnya kalau saya keluar saya suka make up . macam mana tu ?  macam mana tu . ok dah boring cerita pasal tudung sebenarnya .
 esok ada konsert reunioun AF kat depan rumah saya . ya allah diorang tengah rehearsal dari petang tadi lagi . saya nak tidur pun TAK BOLEH ! bising tahuu . kot yee pun nak rehearsal jangan laa lama sampai macam ni sekali . hm -.-
 dan , dua minggu lagi my parents nak datang uolsss . hihi . serious aku dah tak sabar nak jumpa diorang . saya rindu diorang sangat-sangat . boyfriend saya pun saya tak rindu macam ni . haha koya la mung lynn . gletik glenya gletah :D
 aauumm saya monster kid yang cacat dan comel . kid kah ? comel kah ? APAKAH ? orang-orang yang cool jee boleh faham aku tengah cakap apa . haha LOL , awak tak faham ? awak tak cool :P
 and , sampai sekarang saya tak tahu kenapa entry ni diwujudkan . rasa tak berbaloi pun ada jugak . hihi . sebenarnya saya saja jee nak tunjuk gambar-gambar saya yang saya bajet cute sorang-sorang :P
 saya gemuk . saya sangat sangat sangat sangat sangat tak okay
so BYE BYE . assalamualaikum :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!