//Forever Imperfect
B-ONE

Friday, January 20, 2012 @ 8:12 AM | 0 Comment [s]

apakah itu b-one. ecehcehceh . hai saya dah selamat jad budak hostel , alhamdulilah :) dorm saya level-B . nama dorm saya bakawali satu . alololo comelnya nama -.- dorm aku cat dia warna pink . sila jealous . katil aku warna pink , comforter aku warna pink , almari aku warna pink , bantal aku warna pink , baldi aku warna pink , beg aku warna pink , pencil box aku warna pink . omgeee >.< tak ada warna lain ke ? hahaha . kalah budak form 1 . hahaha okay tak lucu pun -.- budak-budak dorm aku nama ummi , cidah , izzati , nabihan , ain and arifah . ummi dengan cidah memang kena sekali la kan ? hewhewhew . ok apa aku merepek ni . hm :/


makan kat asrama acano ? makanan asrama best okay tak macam makanan hospital lah . tapi part yang breakfast tu aku tk berapa suka . dia bagi makan nasi goreng sikit je . eh mana cukup ni buk sikit-sikit macam ni . hm :/ kat hostel aku kena basuh baju guna tangan weh . habis sakit tangan aku , sampai nak tak boleh nak tidur :( nasib baik my che ton sanggup urutkan . hehehe . iloveyouuuu lah qurratuaini :) peminat fanatik Khairul Fahmi Che Mat tu. jangan berani-berani kutuk Khairul Fahmi depan dia , kalau tak mampus lah kau . hahaha *evil laugh* ok tutup ceerita pasal ni 


chinese new year aku dapat cuti seminggu . weehooo!!! cuti tu memang lah cuti tapi homework banyak gilaa . eceh homework banyak konon tapi sempat lagi online berblogging apa . berblogging rajin pulak , kalau buat karangan malas . bagus perangai , beri tepukan >.< dengan kelas tambahan  nya lagi . cikgu physics and add math saya memang baik hati buat kelas tambahan . hehe :) ok malam ni kakak-kakak aku akan balik kelantan . yay !!! rindu dekat diorang tahu!!!!


ok tak tahu dah nak tulis apa . bai-bai assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh :) 


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!