//Forever Imperfect
fashion?

Thursday, June 7, 2012 @ 2:25 AM | 0 Comment [s]

fashion ? siapa saja yang tak suka fashion kan ? ekspesyeli kami kaum hawa. we love fashion*suara gedik* and me salah seorang peminat tegar fashion.minat tu memang minat tapi dihalang oleh duit poket yang tidak mencukupi terpaksalah kurang sikit minat tu tapi TETAP MINAT! selalunya kalau if i want to buy anything to me i will tengok itu budak yang suka berfashion.tak kira lah artis ke siapa ke but yang paling aku suka tengok gila gila iz nurul cakap cakap . dia sangat gorgeous. well cakap banyak pun tak guna.you olls tengok lah sendiri 


 see ? nampak macam mana stylo nya dia.and tengok baju kat lengan dia tu.pelik kan ?sangat pelik kan ? me ? memang tak kan terfikir nak pakai macam tu . tapi tengok lah dia.lawaaaa gilaaaa dia pakai macam ni.and dia pakai tudung macam tu.lawaaaaa lah :) dia ada buat tutorial macam mana nak pakai square hijab macam tu :)
 dia sangat hebat dalam bidang mix and match.see ? kuning campur pink campur biru campur choclate.langsung tak nampak pelik.nampak macam WOW ! she the reason why i love to wear pashmina and shawl so much
 cermin mata hitam dia tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.lawaaaaaaaaaa sangatttttttttttttt
 that purse. i want that purse so badly :( hm i iz so insecure with you nurul
 see yang baju choclate tu ? i think baju tu boleh klip kan sampai bawah tapi dia klip bahagian atas je . and terus baju tu jadi awesomeeeeeee.dah macam cardigan dah :)
 kak nurulllllll.seluar kita sama :P hahahahahahaha 
lawa kan kan kan dia ? well dia sumber inspirasi saya dalam ber-fashion.hahaha . ok dah. bye bye :) eh lupa nak assalamualaikum masa intro tadi . so assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!