//Forever Imperfect
teka apa yang baru ?

Sunday, June 3, 2012 @ 2:05 AM | 0 Comment [s]

yayyy! pandai . my new blog skin so ohsemm *eh berlagaknya* amacam guyss ? okay tak ? ohsemm tak ? lawa tak ? apa ? tak ? ok bye :'( *bunuh diri* ok kidding baby. apa ni assalamualaikum pun tak,terus je terjah macam apa aje.okay apa aku cakap ni? eh eh korang faham ke ? faham ke ? alah buat-buat faham je lah eh . so,assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh . setelah sekian lama tak update blog and now dapat jugak update.hm nak buat macam mana kemalasan meng-update blog semakin menjadi-jadi.ditambah pula dengan kelas tambahan bertimbun-timbun.nasi baik homework tak banyak. tapi.........kerja kursus for account masih belum selesai.urghh sakit kepala,otak,usus perut apa semua.eh ? langsung takde kaitan -.-
abaikan cermin yang penuh dengan bedak tu.ekceli nak buat salji.tapi last-last? hm nampak macam cermin kotot.haha lol :P abaikan cermin je eh,jangan abaikan muka saya pulak.hewhewhew *gelak gedik* sekarang dah bulan 6.makin hari makin dekat nak exam.takut.redha.pasrah.eh apa aku cakap ni ? eh mohon jangan boring baca entry ni :P 
ok ekceli nak cakap yang pasal blog skin baru je.so bye-bye.hehe


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!