//Forever Imperfect
heyyyy KL ladiesss :)

Friday, September 14, 2012 @ 1:28 AM | 0 Comment [s]





assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh :) eh ? ye ? apa ? ye ye saya tahu saya dah lama tak update blog,well you know,im busy like a hell *flips hair* perasan kuasa 24.ye ye saya tahu saya dah lama tak jenguk blog ni,saya pun dah nak nak lupa yang saya ni ada blog.muahahaha (: takpe-takpe lepas SPM nanti,tiap tiap hari saya update blog.sooo many stories to tell.we go one by one okay?did you know an irish british guy in one direction? well he is Niall Horannnnnn! which is my boyfriend.ahak ahak :P okay macam ni,aku lahir bulan september and he also was born on september.so,you know what i means,that means ummm yahh you know ummm kalau jodoh tu memang tak kemana.btw sorry zayn,im done with you. im happy with my new one.hahaha :D 7th september is my birthday.jazzakalahu kheir to my awesome family,coolest friends,coolest social network's friends wishing me happy birthday (:



kalau nak tunggu hadiah tu memang lah tak dapat kan,if dah besar panjang pun nak hadiah lagi memang muka tak malu.no no no no need no need no need hadiah.i just want food on my birthday.hihi thats why lah,kawan aku belanja aku makan.pagi tu kawan belanja,malam tu family belanja.seee? siapa je yang tak bahagia kalau ada orang belanja dua kali in a day.wahhhhh!well Niall suka makan,aku pun suka makan.dia tak suka model,and aku bukan model.ahh kalau dah jodoh,bertemu juga akhirnya :P


well trial dah habis , so i have to wear this things only 2 months left. SPM is just around the corner and im so scared.really really scared.but im so lazy,sooo lazy to study.ohh god please when i have to fight my lazinessss.hahaha omjay hancur ayat english.sekolah dua bulan,SPM then cuti and ambil kelas driving license which is one of my dreams hihi i want driving license sooo bad,so i can go out without menyusahkan other people.nahhh itu dia,ayat english hancur lagi.kapan mahu berubah ni kapan kapan.7 minggu lagi udah mahu exam kok :) 



soooo thats here for now,got sooo many works to do.bye bye girls (: assalamualaikum


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!