//Forever Imperfect

Friday, November 2, 2012 @ 6:54 AM | 0 Comment [s]

2 days more till SPM!!!! papan hitam kelas ku yang sediakala hitam dah jadi putih hujung atas belah kanan,disebabkan hasil sapuan dan tulisan pelajar 5 cemerlang yang menghitung hari SPM selepas 120 hari, 96 hari , 60 hari , 38 hari and now 2 hari je lagi!! macam biasalah,nak exam mesti nak minta maaf dengan semua orang kan takut nanti tiba tiba blank time exam tak dapat jawab and ingat,haa masa tu baru lah nak bismillahhitawakal....  so do i,saya pun nak minta maaf to all of my friends. kawan tadika,kawan sekolah rendah,kawan sekolah menengah,kawan De Citra Dancers,kawan Yamaha Music School,kawan sekampung,saudara mara, and ekspesyeli my family umi,abah,kaklong,kakngah and kakcik yang bakal jadi tunangan orang :D saya pun macam orang lain nak jawab exam tenang without any problem. english mix with malay. oh godd. im so manglishh :) saya exam 5 november untill 29 november and then i will fly to kay kay kay elllll :) ohmaigod i miss setiawangsa, i miss char kuew taw setiawangsa, i miss jusco AU2 , and of course i miss my sisters :) so bye bye , jumpa lepas saya SPM nanti! 

Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh,

sincerely,
salha shazlynn :)




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!