//Forever Imperfect
i will miss this :')

Thursday, November 22, 2012 @ 10:17 AM | 0 Comment [s]

seeing these pictures ,i'm already miss this. all the school activities,friends,teachers,principal which is we called her MJ,of course he is not Michael Jackson,rindu makcik kantin yang garang,rindu nak gaduh dengan kakak form 6 time kat kantin,rindu rotan ustazah norizah! rindu kat meja happy family tu,rindu nak kacau syidah,rindu nak tengok orang kelas sebelah. eh ? rindu nak khemah, rindu B1,rindu nak gagnam style masa sukan. ahhh rindunyaaaa. sangat. so,i have copied all of my friends facebook's photo during the school activities. i know i am so lifeless,sampai ada masa nak buka semua gambar kat facebook lepastu nak copy satu satu.amagaddd!


                                i dont even play this game. entah apa mainan lah ni :)

                                you know what,seluar kena letak dalam stokin.tengoklah
                          tu kpop sangat ;)

                                                  pelik dot com



                            hai awak yang baju berbelang tu. meow.

                            qurratun takde. benci ~(^.^)~
                                                        BBQ w/ classmate :)

                                                     our hero :)

saya akan rindu semuaaaa ni, aishah, piejah, zunnurain,erra *ehem ehem*, piekah,mainatasha,amalina,azira,ainsya,farah,atiqah,piejah,cidah don,elyana,afikah,shida,faziera,ummi,ieyka,ain,arifah,qurratun,asiah,afham,hisyam,
shahrizal,amir,hafizi,fazwan,afizie and khalif! ahhh penatnya tangan. and oh sam and hidayu too. i will miss 5 Cemerlang and SMKKL. I will miss my table yang tak pernah aku conteng,all the memories in school,class and friends are always in my mind and hearts :)

and to my teachers, ayahanda Abdul Rahman(engineering drawing),teacher Yusniza(fizik),cikgu Yaakob Saipai(kimia), cikgu Parishah(addmath), cikgu Osman(account), 
teacher Yusnita(english), cikgu Jamilah(mathematics), papa Ayub(sejarah), cikgu nik maswati(bm) and ustazah Norizah :) terima kasih sebab ajar kami,sabar dengan kami. datang sekolah tunngu kami jawab exam.terima kasih!

sincerely,
Salha Shazlynn
5 Cemerlang's kid :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!