//Forever Imperfect
things on my wishlist

Friday, December 28, 2012 @ 2:35 PM | 0 Comment [s]

balik rumah nanti, saya kena jadi maid kat rumah sendiri memandangkan saya ni budak lepasan SPM. yang takde kerja, takde sekolah. you know what i mean, takde sekolah so takde duit :( takkan lah nak tebalkan muka macam tu je mintak duit dengan umi and abah. thats why saya kena kerja so nanti nak mintak duit, tak payah nak tebalkan muka, kerja dah buat and i did not do anything for free. saya nak upah so i can buy the things that i want to buy seperti yang kat bawah ni ;)







Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!